Beskrivelse
100g .
Pulverisert loppefrøskall (psylliumfrø-skall)
Ved glutenfri baking blir deigen smidigere og bakverket saftigere og det smuler mindre.
Dette sier en kunde om produktet:
Jeg bruker det i alt bakverk (og omeletter), både for å øke fiberinnholdet, og for å binde deigen sammen. Dette melet gjør “deigene” seige og fine, slik som hvetedeiger. Og det inneholder ikke karber i det hele tatt! Det er laget av pulverisert psylliumfrø, så det sveller og blir geleaktig i konsistensen, hvilket er den egenskapen som gjør det så fint å bruke. Maten blir så saftig og god! Det smaker og lukter ingenting. Utpå pakken står det at det er natrulig fritt for gluten, og brukes nå man skal bake glutenfritt brød. Sikkert for å oppnå den seigheten som glutenet gir??
Tenkte bare jeg skulle dele dette med dere, slik at dere kanskje kan videreutvikle mange oppskrifter til å bli enda bedre