Beskrivelse
220g
Her er det perfekte brødet for deg som ønsker et saftig glutenfritt brød med mye protein og fiber. Brødet inneholder verken hvete, gjær eller soya, og er i tillegg uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre, sesamfrø og mandler, noe som gjør brødet ekstra rikt på proteiner og mineraler
- Proteinrikt (15 %)
- Uten hvete, soya og gjær
- Kun 2 g karbohydrat per skive!
- Enkelt å lage, ingen elting eller heving
Ingredienser:
Mel (sesam, mandel, havre), heleggpulver, fiber (psyllium, erter), erteprotein, søtstoff: erytritol (Sukrin), hevemiddel (bikarbonat, difosfat) og mineralsalt (natriumklorid, kaliumklorid).
Næringsinnhold i ferdig produkt per 100 g:
Energi: 576 kJ/138 kcal
Fett: 5,1 g
– herav mettet fett: 0,9 g
Karbohydrat: 3,9 g
– herav sukkerarter: 0,0 g
Kostfiber: 7,5 g
Protein: 15,4 g
Salt: 1,3 g