Kr.,-

Löwensenf sennep Ekstra sterk

kr43,00

På lager

Produktnummer: 900900 Kategorier: ,

Beskrivelse

250ml

Med sin kraftige og intense karakter gir denne sennepen et eksplosivt piff til ethvert måltid. Den kraftige varmen fra chili blandet med den klassiske sennepssmaken skaper en smaksopplevelse som vil utfordre og tilfredsstille smaksløkene dine

Ekstra sterk sennep kan brukes i oppskrifter der du ønsker å tilføre en markant smak og et kraftig krydderpreg. Prøv Löwensenf sennep ekstra sterk i marinader og sauser hvor man ønsker en kraftig smak, som BBQ-saus eller marinader til grillet kjøtt for å gi en ekstra krydret og pikant smak. Eller bruk den som tilbehør til tyske bratwurst og andre typer pølser dersom du vil løfte smaksopplevelsen til nye høyder. Glutenfri.

Löwensenf er et tysk sennepsfirma med en lang historie og et solid renommé for kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 1903 av Wilhelm Löwen i byen Schwerte i Tyskland. Det ble raskt populært for sin sterke og smakfulle sennep.Selskapet har opprettholdt sitt fokus på kvalitet og tradisjon gjennom årene, og det har etablert seg som et av de ledende sennepsmerkene i Tyskland og internasjonalt. Löwensenf-sennep brukes ikke bare som en krydder i tysk matlaging, men har også funnet veien til retter over hele verden.

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Vegansk

Våre Merkevarer

Löwensenf

Ingredienser:

Sennepsfrø, spriteddik, vann, salt.

Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi  718kJ /173kcal
Fett 12,6g
– herav mettet fett 1,7g
Karbohydrater 1,5g
– herav sukker 1,5g
Fiber 0g
Protein 8,9g
Salt  6,4g