Kr.,-

Löwensenf Sennep Medium

kr43,00

På lager

Produktnummer: 900901 Kategorier: , ,

Beskrivelse

250ml

Konsistensen på sennepen er glatt og kremet, fargen er lys gul. Blandingen av brune og gule sennepsfrø sørger for en balansert grad av styrke.

Ekte tysk sennep. Den er noe for seg selv, den tyske sennepen: Ikke så mild og søt som den norske, ikke så råsterk som den engelske, og ikke så avrundet som den franske. Tysk sennep «biter» litt, men den er ekstra full av smak. Glutenfri.

Löwensenfs sennep er en uunnværlig del av det tyske kjøkkenet og brukes bredt i en rekke retter. Denne sennepen er kraftig, men passer til mange forskjellige retter, for eksempel som tilbehør til bratwurst og andre typer pølser. Prøv den på et smørbrød sammen med kjøtt og ost, eller bland den i sauser eller marinader for en mer krydret og pikant smaksprofil.

Löwensenf er et tysk sennepsfirma med en lang historie og et solid renommé for kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 1903 av Wilhelm Löwen i byen Schwerte i Tyskland. Det ble raskt populært for sin sterke og smakfulle sennep.Selskapet har opprettholdt sitt fokus på kvalitet og tradisjon gjennom årene, og det har etablert seg som et av de ledende sennepsmerkene i Tyskland og internasjonalt. Löwensenf-sennep brukes ikke bare som en krydder i tysk matlaging, men har også funnet veien til retter over hele verden.

 

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Vegansk

Våre Merkevarer

Löwensenf

Ingredienseer:

Vann, sennepsfrø, spriteddik, salt, sukker, krydder.

Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi  569kJ /137kcal
Fett 8,2g
– herav mettet fett 1,1g
Karbohydrater 4,8g
– herav sukker 4,5g
Fiber 0g
Protein 6,8g
Salt  5,2g