Kr.,-

Perfect earth hvitløk og pepper glutenfrie nudler

kr27,00

På lager

Produktnummer: 100161 Kategorier: , ,

Beskrivelse

85g

Perfect Earth Økologisk Instant Noodles Hvitløk og Pepper, en herlig kombinasjon av dristige smaker og økologisk godhet i en praktisk pakke. Disse nudlene er gjennomtenkt laget med de beste økologiske ingrediensene for å gi deg en tilfredsstillende og smakfull måltidsopplevelse.

Denne smaken av hvitløk og pepper er inspirert av den klassiske blandingen av aromatisk hvitløk og frisk sort pepper. Hver appetittvekkende bit er en harmonisk blanding av robuste smaker som vil friste smaksløkene dine. De rike og jordnære notene av hvitløk kompletterer perfekt den subtile varmen og skarpheten til svart pepper, og skaper en virkelig tilfredsstillende kulinarisk opplevelse.

Med bare noen få enkle trinn kan du nyte en rykende varm og smakfull bolle med nudler på kort tid. Perfekt for travle dager eller når du trenger et raskt og deilig måltid.

Unn deg smakene av Perfect Earth Organic Instant Noodles Hvitløk og Pepper og opplev den dristige og aromatiske blandingen av hvitløk og pepper i hver bit. Enten du er en fan av klassiske smaker eller ønsker å legge til et snev av smak til måltidet ditt, er disse nudlene et fantastisk valg. La smaksløkene begi seg ut på en smaksrik reise som kombinerer bekvemmelighet, kvalitet og robust smak i alle

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Økologisk, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Vegansk

Våre Merkevarer

Perfect Earth

Ingredienser:

risnudler*82%(brunt rismel*, vann), krydderpulver*18%(maltodextrin,*, sukker*, salt, hvitløk* 7%, sjalottløk*, gjærekstrakt, pepper*3%, vårløk*)

* certifisert økologisk

Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi  1473kJ /348kcal
Fett 2,4g
– herav mettet fett 0,7g
Karbohydrater 72g
– herav sukker 5,8g
Fiber 0g
Protein 7,7g
Salt  3,1g