Kr.,-

Perfect earth Kimchi glutenfrie nudler

kr27,00

På lager

Produktnummer: 100160 Kategorier: , ,

Beskrivelse

85g

Perfect Earth Organic Instant Noodles Kimchi, en herlig blanding av koreanske smaker i en praktisk og tilfredsstillende pakke. Disse nudlene er laget med de beste økologiske ingrediensene, noe som sikrer en deilig og sunn måltidsopplevelse.

Denne Kimchi-smaken er inspirert av den ikoniske koreanske retten kjent for sin dristige og krydrede smak. Hver appetittvekkende bit kombinerer de syrlige og fermenterte notene av kimchi med en harmonisk blanding av aromatiske krydder. Det er et kulinarisk eventyr som bringer de autentiske smakene fra Korea rett til bordet ditt.

Ikke bare gir disse nudlene eksepsjonell smak og økologisk godhet, men de er også utrolig praktiske. Med bare noen få enkle trinn kan du nyte en rykende varm og mettende bolle med nudler på få minutter. Perfekt for travle dager eller når du har lyst på et raskt og deilig måltid.

Unn deg smakene av Perfect Earth Organic Instant Noodles Kimchi og opplev den livlige og krydrede smaken av Korea. Enten du er en fan av koreansk mat eller bare ønsker å utforske nye smaker, er disse nudlene et fantastisk valg. La smaksløkene begi seg ut på en smakfull reise som kombinerer bekvemmelighet, kvalitet og autentisk koreansk smak i hver velsmakende slurp!

Tilleggsinformasjon

Våre Merkevarer

Perfect Earth

Allegener

Glutenfri, Økologisk, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Uten sukker

Ingredienser:

risnudler*82%(brunt rismel*, vann), krydderpulver*18%( sukker*, maltodextrin,*,  salt, risedikk*, hvitløk*, sjalottløk*, ingefær*, surhetsregulerende middel: sitronsyre, gjærekstrakt, chili*, fortykningsmiddel: xantangum, naturlig aroma fra krydder,  vårløk*. * certifisert økologisk

 

Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi  1497kJ /353kcal
Fett 2,8g
– herav mettet fett 0,8g
Karbohydrater 73g
– herav sukker 5,9g
Fiber 0g
Protein 7,0g
Salt  3,2g