Kr.,-

Perfect earth Tom Yum glutenfrie nudler

kr27,00

På lager

Produktnummer: 100162 Kategorier: , ,

Beskrivelse

85g

Perfect Earth Organic Instant Noodles Tom Yum, et deilig og tilfredsstillende valg for elskere av thailandsk mat. Disse nudlene er laget med økologiske ingredienser av høy kvalitet for å sikre en sunn og smakfull måltidsopplevelse.

Tom Yum-smaken er inspirert av den livlige og pikante smaken av tradisjonell thaisuppe. Hver appetittvekkende bit kombinerer den perfekte balansen av syrlig sitrongress, aromatiske krydder og et snev av chilivarme. Det er et kulinarisk eventyr som vil frakte smaksløkene dine rett til Thailand.

I tillegg til deres eksepsjonelle smak og økologiske ingredienser, er Perfect Earth Organic Instant Noodles Tom Yum også praktiske og raske å tilberede. Med bare noen få enkle trinn kan du nyte en varm og tilfredsstillende bolle med nudler når lysten melder seg eller tiden er begrenset.

La smaksløkene begi seg ut på en uforglemmelig kulinarisk reise med hver slurp!

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Økologisk, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter

Våre Merkevarer

Perfect Earth

Ingredienser:

risnudler*82%(brunt rismel*, vann), krydderpulver*(maltodextrin,*, sukker*, salt, chili*, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel: sitronsyre, sitrongress*, limeblad*, naturlig aroma fra krydder, galanga*, vårløk*. * certifisert økologisk

Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi  1486kJ /351kcal
Fett 2,6g
– herav mettet fett 0,8g
Karbohydrater 73g
– herav sukker 5,9g
Fiber 0g
Protein 7,1g
Salt  3,3g