Kr.,-

Lindroos Psyllium

kr79,00

På lager

Produktnummer: 400437 Kategorier: , ,

Beskrivelse

200g

Lyst psyllium

Alltid høy kvalitet!

Lindroos Premium Psyllium inneholder alltid minst 98 % renhet*.

Innkjøpt fra sertifiserte leverandører som lever opp til de høye standardene vi krever.

Brukes av profesjonelle bakere og bakerier.

 

Leter du etter en naturlig og sunn ingrediens som kan forbedre dine glutenfrie bakevarer? Da er psyllium noe du ikke vil gå glipp av! Psyllium er en fiberrik plante som kan brukes som en utmerket erstatning for gluten i bakeoppskrifter. Med sine fantastiske bindende egenskaper og ernæringsmessige fordeler er den et uunnværlig tillegg for alle som ønsker å nyte glutenfrie bakevarer av høyeste kvalitet.

En av de største utfordringene i glutenfri baking er å oppnå riktig tekstur og konsistens. Det er her psyllium kommer til unnsetning! Psylliums naturlige gele-dannende egenskaper binder ingrediensene sammen og gir en elastisk og luftig struktur til bakevarene dine. Sluttresultatet er mykt og saftig brød, muffins eller kaker som smelter i munnen.

I tillegg til sine imponerende bindende egenskaper, er psyllium også en utmerket kilde til løselig fiber. Dette betyr at dine glutenfrie bakevarer ikke bare vil smake godt, men også bidra til sunn fordøyelse. Psyllium hjelper til med å regulere tarmfunksjonen og fremmer balansert fordøyelse. Det er et perfekt valg for de som ønsker å ta vare på helsen mens de nyter deilige bakverk.

Psyllium spiller en rolle i glutenfri baking
Kvaliteten på psyllium har stor innvirkning på din glutenfrie baking. Evnen til å absorbere væske kan variere mye mellom ulike typer psyllium, noe som har stor innvirkning på glutenfri baking. Å alltid bruke et psylliumprodukt av høy kvalitet sikrer at du alltid kan forvente et godt resultat når du baker glutenfritt.

Erstatter gluten i bakst

Binder væske

Gir bedre konsistens

Smuldrer mindre

Gir brødet mer volum

Tilleggsinformasjon

Allegener

Glutenfri, Uten egg, Uten hvete, Uten melk, Uten nøtter, Uten sukker, Vegansk

Våre Merkevarer

Lindroos

Ingredienser:

lyst pulverisert psylliumfrø

Kan inneholde spor av sesamfrø og sennep

 

 

Energi 789kJ / 189 kcal
Fett 0,55g
– herav mettet fett 0,07g
Karbohydrater 1,73g
– herav sukker 0,20g
Fiber 85g
Protein 2,38g
Salt 0,01g