Beskrivelse
200g
Binder væske og tilsetter fiber til glutenfri baking, gir saftig bakst med mye fiber
Erstatning for Fibrex
70 % kostfiber
Binder væske
God til all glutenfri baking
Glutenfri
Lindroos sukkerroefiber er et kvalitetsprodukt utviklet for å møte behovet for å bruke disse fibrene i glutenfri baking. Dette produktet kan erstatte Fibrex, som ofte er skrevet i ulike glutenfrie oppskrifter. Lindroos Sukkerbetefiber er malt sukkerbetefiber som binder og absorberer væske meget godt.
Som regel: Bruk 3ss sukkerroefiber + 1dl.vann pr. 450g glutenfritt mel i oppskriften
Dette produktet er en av mange kvalitetsingredienser som er inkludert i Lindroos-serien for å erstatte gluten i bakst. Sammen med psyllium, xantangummi og SoftBake har de nå en nesten perfekt portefølje av ingredienser som vil hjelpe deg å bake glutenfritt virkelig godt.